<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57267" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Десетина пол...

Шофьор на БМВ оцеля по чудо след като влак буквално премаза колата (видео)

06 Март 2020
0 405

Шофьор на BMW оцелял по чудо, след като се опитал да направи ляв завой през железопътна линия, в опит да мине преди приближаващия влак.

 

Както можете да видите от видеото, влакът се блъска с изключителна сила в колата, но шофьорът е имал късмета да се отърве само с “леки ожулвания и натъртвания”, твърди полицията на Лос Анджелис.

 

 

Шофьор на БМВ оцеля по чудо след като влак буквално премаза колата (видео)

 

 

Местните медии съобщават, че по време на инцидента е била свалена само една от бариерите на прелеза.

 

Видеото също определено показва, че бариерата, спираща движението, идващо от същата посока като влака и завиващо наляво, не е била спусната.

 

 

Шофьор на БМВ оцеля по чудо след като влак буквално премаза колата (видео)

 

 

Очевидно е, че шофьорът на БМВ-то не е видял влака да се приближава и най-вероятно е предположил, че може да премине през прелеза.

 

Не е ясно дали предупредителните звуци и мигащи светлини, които обозначават преминаването на влак през прелеза, са били активни към момента на катастрофата. Шофьорът е откаран в болница след случката, но впоследствие е изписан след по-малко от 24 часа.

 

„Тази катастрофа можеше да има много по-трагичен резултат. За щастие шофьорът оцеля с леки наранявания, но това трябва да послужи като едно добро и предупредително напомняне за всички нас, а именно да сме много внимателни, когато пресичаме прелези и винаги да следваме всички сигнали и знаци за движение по пътищата”, каза говорител на полицията на Лос Анджелис.

 

 

Източник: LadBible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции