<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56471" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте как сам...

Вижте бебето, което моментално се влюби в сладоледа си и стана вайръл в социалните медии (видео)

12 Февруари 2020
0 628

Вероятно е трудно да си спомните първия път, в който сте опитали сладолед, но този пръв опит на едно бебе стана изключително популярен в интернет, тъй като потребителите се радват на сладката му реакция на пълно възхищение.

 

Британи Джерниган споделила това очарователно видео в своя Tik-Tok профил, което показва 9-месечната ѝ дъщеря Блейкли, която опитва първата си хапка от сладолед.

 

Във видеото, което вече е гледано милиони пъти в социалните медии, може да се види как Блейкли първоначално колебливо отхапва от сладоледа, докато баща ѝ държи фунийката.

 

След като го опита обаче, изражението на Блейкли рязко се променя и тя хваща фунийката, сякаш някой ще ѝ го вземе. Именно тази реакция предизвика популярността на клипа.

 

Майка ѝ обаче твърди, че тя и сърпугът ѝ вече са свикнали с изключително широката гама от изражения на дъщеря им.

 

“Тя е много комична, прави много смешни лица и обича да командва, така че това е типична реакция за нея”, сподели Британи.

 

Това обаче не попречи на потребителите в интернет да споделят видеото хиляди пъти и да извлекат малко радост от реакцията на Блейли.

 

Както много хора отбелязаха, това може би е начинът, по който много от нас се чувстват, когато ядат сладолед, но просто сме се научили да крием реакциите си.

 

 

Източник: Delish

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции