<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56443" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Удивителни к...

Руснак се “пошегува”, че е болен от коронавирус и предизика паника в московското метро (видео)

12 Февруари 2020
0 4019

Руснак се направи на болен от коронавирус и имитира, че припада в претъпканото московско метро, предизвиквайки паника сред хората. Мъжът, идентифициран като Кароматуло Джаборов, може да лежи до пет години в затвора за неуместната си шега, пише Daily Mail

 

 

БОРИСОВ: РИСКОВЕТЕ ОТ КОРОНАВИРУС СА ГОЛЕМИ (ВИДЕО)

 

 

Руснак се &#8220;пошегува&#8221;, че е болен от коронавирус и предизика паника в московското метро (видео)

 

На 2 февруари в сайт за шеги и забавни видеа от скрита камера са били публикувани кадри от въпросния номер в метрото. На клипчето от случката се вижда как мъжът уж припада във влака. Първоначално други пътници се втурват да му помогнат, но той започва да се тресе. Съучастници в грозната шега започват да крещят, че той има коронавирус, което кара пътниците масово да се разбягат. Фалшивият болен предизвиква истинска паника във влака. 

 

 

7000 ДУШИ СА БЛОКИРАНИ НА ИТАЛИАНСКИ КРУИЗЕН КОРАБ ЗАРАДИ ЕВЕНТУАЛЕН СЛУЧАЙ НА КОРОНАВИРУС (СНИМКИ)

 

 

Руснак се &#8220;пошегува&#8221;, че е болен от коронавирус и предизика паника в московското метро (видео)

 

Полицията е арестувала Джаборов в понеделник. Двамата съучастници, викали, че е болен от смъртоносния вирус, все още се издирват.  Шегаджията го очакват до пет години затвор и глоба от 500 000 рубли (близо 14 000 лева).

 

 

Руснак се &#8220;пошегува&#8221;, че е болен от коронавирус и предизика паника в московското метро (видео)

 

 

Адвокатът на Джаборов Алексей Попов заяви, че клиентът му се е предал сам в полицията и не бил очаквал шегата да има такива последствия.  Адвокатът също така твърди, че шегата на клиента му е имала за цел да повиши осведомеността на хората относно коронавируса.

 

 

Към момемнта 144 души са поставени под карантина в лагер в Сибир, заради опасения, че са заразени с коронавирус. Повече от 1000 души са умрели от заразата в световен мащаб. 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции