<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=23192" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фермер спася...

Възрастен мъж ремонтира тротоар в Бургас, щом Общината не иска (ВИДЕО)

24 Август 2016
0 9203

"От години съм сигнализирал в Община Бургас за разбит тротоар на ул. "Сливница", № 32. Няма никаква реакция, а преди два дена една възрастна жена е паднала, опитвайки се да мине с детската количка, в която е било внучето й. Днес един човек, който е над 70-годишна възраст, ремонтира този участък. Срамота е той да подвива крак и да върши работата на Община Бургас, която постоянно кандидатства за Най-добър град за живеене!"

 

Получихме този сигнал на сайта Gospodari.com и веднага го споделяме с широката общественост. Надяваме се гражданите да не се занимават с инфраструктурата, за която отговарят кметствата по места. Редно би било администрацията да бъде нащрек и винаги в готовност. Противното изобщо не бива да се мисли като възможност. 

 

Апелираме не само Община Бургас, но всички общински структури по градовете да обръщат внимание на всеки сигнал!

 

Благодарим на човека, пратил видеото и текста към него! Тази гражданска активност е полезна и отрезвяваща за чиновниците. Продължавайте да ни сигнализирате ТУК!

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции