<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=30826" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проливните д...

Диего Марадона показа среден пръст след мач от Световното (видео)

27 Юни 2018
0 7131

Футболната легенда Диего Армандо Марадона е приет в болница, тъй като е колабирал след мача Аржентина – Нигерия. Самият той обаче твърди, че е добре, бил е на върха на щастието, бил е приет за кратко в болница и след това е излетял за Москва.

 

Последната среща на гаучосите беше инфарктна за бившия аржентински футболист, тъй като до последно не беше ясно дали отборът от Южна Америка ще се класира за осминафиналите на световното първенство, което се провежда в Русия.

 

Аржентина поведе в резултата, но нигерийците изравниха от дузпа. След което едва в края на мача те успяха да вкарат победния гол, който да ги изпрати в следващата фаза на шампионата на планетата.

 

Режисьорите искаха да покажат радостта на Марадона, но странно защо, в екстаза си, той започна да показва неприличен жест пред камерите, които бързо се отместиха.

 

Явно емоциите са дошли в повече на футболната легенда, тъй като след инфарктния мач той е колабирал и се е наложило да получи медицинска помощ.

 

Реакциите на Марадона обаче започват да набират все по-голяма популярност в интернет, като се превръщат в култови миймове.

 

В статус култов ще се превърне танцът му с дамата от Нигерия, погледът му към небесата и… снощното размахване на среден пръст.

 

 

 

 

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции