<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60105" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена нападна ...

Доктор след дежурство отказва на сина си прегръдка и пада от изтощение (видео и снимки)

31 Март 2020
0 15064

Доктор коленичи в сълзи пред сина си, след като не можа да го прегърне заради превенцията от коронавируса и от изтощение след смяната в болницата, пише LadBible.

Доктор Насир Али Ал Шахрани от Саудитска Арабия се прибирал у дома след дежурство в клиниката “Шейх Салман” в столицата Риад, когато малкото му момче протегнало ръце да го прегърне.

Семейство се събра след седмици под карантина заради коронавируса (видео и снимки)

6-секундното видео показва бащата, облечен в болничните си дрехи, да се отдръпва от детето, казвайки „не, не” и впоследствие да коленичи срещу него с насълзени очи.

В интервю за местна медия, той заяви, че „целта на видеото била да запознае хората с опасността от коронавируса и да ги убеди да спазват разпоредбите и инструкциите на Здравното министерство.”

„Всички колеги трябва да избягват да се приближават до децата и семействата си преди да измият ръцете си и да предприемат необходимите предпазни мерки”, добави той.

Доктор след дежурство отказва на сина си прегръдка и пада от изтощение (видео и снимки)

На 29 март властите във Великобритания оповестиха, че хирург на име Амгед Ел-Хаурани е починал след усложнения в следствие на Covid-19.

55-годишният доктор е специалист хирург „уши, нос и гърло” в Университетската болница „Дарби и Бъртън”. Мъжът е починал в събота в Кралската болница в Лестър.

Лекар от първа линия в битката срещу коронавируса в Испания отправи емоционален призив (видео)

От здравната служба на Обединеното кралство съобщават, че това е първият лекар, починал в резултат на борбата с пандемията от коронавирус.

Източник: LadBible

Снимка: PA

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции