<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60413" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Техника прот...

Емоционален клип показва коя е най-голямата опасност при пандемията от коронавирус (видео)

02 Април 2020
0 1999

Тези дни в интернет се завъртя емоционален видеоклип на мотивационния лектор Prince EA, в който по изключително въздействащ начин е показано кой всъщност е най-големият враг на човечеството при кризисни ситуации, като тази с пандемията от коронавируса – страхът!

“Той убива имунната ни система, атакува белите ни дробове, като затруднява дишането и се разпространява”, прави аналогия с вируса авторът на видеото.

Страхът е пандемия, която лесно се разпространява и ако се заразите от него, се препоръчва да вземете следните мерки – да се обадите на близък приятел или роднина, който може да ви успокои, да спрете да гледате новини по телевизията, танцувайте, смейте се…

Техника против страх от коронавирус с много пипане по лицето (видео)

И нека използваме този кризисен момент, за да се събудим за нещата, които са наистина важни – хората, които обичаме. Единствената ваксина срещу вируса на страха е любовта – това е посланието на Prince EA в емоционалния му клип.

Субтитрите на видеото са на Zero Hero . Вижте го сами!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции