<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60174" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доктор след д...

Инфлуенсър, облизал тоалетна чиния заради “коронавирусното предизвикателство”, се разболя от Covid-19 (видео)

31 Март 2020
0 13183

Коронавирусът не е шега и определено не е интернет предизвикателство.

Само няколко дни след като инфлуенсърът “GayShawnMendes” взе участие в „коронавирусното предизвикателство“, което включваше облизване на ръба на тоалетни седалка, той обяви, че е тестван положително за Covid-19.

Предизвикателството, започнало в TikTok, се разглежда като начин за подигравка с вируса и като “доказателство”, че той не е толкова заразен.

ИНФЛУЕНСЪРИ ЗАПОЧНАХА ДА ОБЛИЗВАТ СЕДАЛКИ НА ТОАЛЕТНИ В НОВО “КОРОНАВИРУСНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО” (ВИДЕО)

Зловещата реалност обаче е, че вирусът, който всъщност много лесно се предава от човек на човек, вече е убил над 20 000 души по целия свят.

Новината за разболяването на инфлуенсъра, наричан още Ларц, дойде само няколко дни след като той участва в предизвикателството.

Той направи публикация в “Туитър” заявявайки, че е тестван положително за коронавирус, като също така сподели свои кадри от болничното лего от профил, който в момета е спрян.

Ларц е същата личност, която миналата година отвори и облиза сладолед в магазин за хранителни стоки, като след това го върна на мястото си.

„Коронавирусното предизвикателство“ доби популярност в “TikTok”, и включва хора, които облизват произволни предмети, включително тоалетни седалки, хранителни стоки, брави и др.

Въпреки че все още не е сигурно дали Ларц е заразен с болестта заради безумното предизвикателство, проучване разкри, че вирусът може да остане на медни повърхности до четири часа, на картон до 24 часа и на пластмаса и стомана до 72 часа.

Източник: News18

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции