<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24445" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето защо тряб...

Жената нападната в метрото в Берлин е украинка, митрополит иска среща с нея, за да й се извини

19 Декември 2016
0 21969

Ритната от Светослав Стойков жена в берлинското метро е украинка. Това стана ясно в хода на разследването. Самоличността й обаче засега се пази от публичност по нейна молба, съобщиха от следствието.

Припомняме, че при ритника от Светослав, жената пада по стълбите и си чупи ръката. С нея среща ще се опита да си уреди митрополит Антоний, който възнамерява да й поиска извинение за стореното й, пише "24часа".
 

Междувременно българинът е направил изявления пред следователите, но засега е тайна какво точно е казал и дали е направил пълни самопризнания. Съдия в неделя разпореди той да остане в предварителния арест. 

 

ЗАДЪРЖАХА СВЕТОСЛАВ СТОЙКОВ В БЕРЛИН

 

Възможно е да му бъде предявено обвинение и в опит за непредумишлено убийство, за което в отделни случаи присъдата е дори доживотен затвор. В повечето случаи обаче тя се движи между пет и десет години зад решетките. Строгостта й зависи и от досието на Стойков. В момента се проучва дали той има и други престъпления, извършвани на територията на Германия.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции