<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=20486" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жените били виновни за нападенията в Кьолн, защото се парфюмирали

22 Януари 2016
0 3966

В интервю за руския канал РЕН ТВ имамът Самир Абу Юсуф обвини жените, пострадали от сексуални посегателства в Кьолн в новогодишната нощ, че сами са виновни за случилото се, защото носели предизвикателно облекло и ухаели на парфюм. Това нямало как да остави мюсюлманските мъже далеч от тях. 

 

Припомняме, че над 1000 мъже от Северна Африка и Арабския свят извършиха серия от грабежи и сексуални посегателства в новогодишната нощ в Кьолн. До момента подадените жалби са над 900, а задържани са едва 32-ма човека.

 

"Една от причините мъже мюсюлмани да изнасилват и да посягат на жени е тяхното облекло. Когато се шляят полуголи и напарфюмирани, то тогава стават такива неща. Това е като да налееш масло в огъня", казва имамът, цитиран от ClubZ.bg.

 

След изказването германският политик Фолкер Бек обяви, че ще се обърне към прокуратурата и ще поиска наказание за Юсуф за призоваване към извършване на криминални престъпления.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции