<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57737" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицейско н...

“Самозапали” се колата на мъжа, заплашен с “порно” от полицаи, след като ни прати клипчето от случката (видео)

11 Март 2020
0 29007

Скъпи приятели, преди няколко дни ви показахме мъж от Тутракан, станал жертва на полицейско насилие. Той ни сигнализира, че униформените са го ритали в главата по време на ареста и са го наблъскали в колата, където са продължили да го бият.

Полицейско насилие по време на арест в Тутракан (видео)

Побоят е продължил и в полицейския участък. След нашия репортаж директорът на ОДМВР-Силистра, Старши комисар Юлиян Караславов, разпореди проверка.

&#8220;Самозапали&#8221; се колата на мъжа, заплашен с &#8220;порно&#8221; от полицаи, след като ни прати клипчето от случката (видео)

Жестоко пребитият мъж обаче сподели пред Ева Веселинова, че хората в града се страхуват от полицията, защото има и други жертви на полицейски произвол там.

Един от пострадилите е мъж, който преди време ни изпрати видео, в което е заснел как полицейски служители от управлението в Тутракан го заплашват, че ще бъде закопчан с “пранги” и заведен “долу” (вероятно полицейското управление), където щяло “да започне порно в пълния му сценарий”. Случая можете да си припомните тук:

Полицай заплашва гражданин: Слагам ви прангите и ще започне порно! (видео)

След излъчването на клипа колата на мъжа мистериозно изгоряла. Кога и как се е случило това, вижте в репортажа на Ева Веселинова.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Mihail Dragolov

    11 Март 2020

    Е па да им "самозапали" домовете на тез полицайчета...

Реакции