<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=34042" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Собственици ...

Какво се случва с некачествено санирания покрив в София?

28 Декември 2018
0 17653

Скъпи приятели, вчера ви показахме продължението по случай с некачествено безплатно саниране на сграда в центъра на столицата, което остави покрив да тече повече от година. 

 

Дори след нашия първи репортаж проблемите с фасадата и покрива остават нерешени, а дворът е затрупан от строителни отпадъци и боклуци, за които никой не поема отговорност.

 

"БЕЗПЛАТНО" САНИРАНЕ ПО БЪЛГАРСКИ

 

Поради тази причина Влади Василев посети лично г-н Васил Цолов, кмет на район „Оборище“, за да попита какво се случва със санирането на тази кооперация вече повече от година и кой е отговорен за това.

 

По неговите думи има прогрес по случая и вече няма течове, но за съжаление ремонтните дейности вървят бавно, защото от фирмата изпълнител се оплакват от недостиг на работна ръка.

 

Надяваме се, че това няма да бъде поредният случай, в който фирма изпълнител печели поръчка по европейски проект, но не поема отговорност за некачественото изпълнение.

 
Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции