<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=34782" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: През 2018 г. реп...

СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА В КАЗАНЛЪК – РЕМОНТИРАНА НАПОЛОВИНА?

07 Февруари 2019
0 2306

Преди няколко месеца ви показахме в какво състояние е една от най-новите спортни площадки в гр. Казанлък. Тя е построено с 365 000 лв. европейски пари и е помпозно открита преди по-малко от 3 години лично от министъра на спорта Красен Кралев и кмета на града Галина Стоянова.

 

Кметът Галина Стоянова прехвърли отговорността за съсипаната площадка на фирмата-изпълнител на проекта, която пък категорично отрече да има ангажимент към стопанисването на площадката и за сравнение ни показа в какво състояние е добре поддържана площадка в Бургас, също построена от тях. Според строителите спортната площадка е съсипана от безстопанственост.

 

В отговор до „Господари на ефира” от Министерството на спорта коментираха този казус така: „Занемаряването и лошото стопанисване на спортни съоръжения, особено новоизградени или основни ремонтирани, за нас е недопустимо”.

 

И община Казанлък в крайна сметка се зае да ремонтира спортното съоръжение. На 17 януари 2019 то бе частично пуснато в експлоатация отново, а от официалното съобщение на Община Казанлък разбираме, че „рампите се възстановяват от казанлъшка фирма на доброволни начала”.

 

Надяваме се ремонтът да не е за сметка на гражданите или общинския бюджет, както и този път спортната площадка да бъде поддържана адекватно.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции