<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56827" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Последната р...

Кубрат и Тервел Пулеви с ексклузивно изявление срещу агресията над момичето от Кубрат (видео)

21 Февруари 2020
0 14653

След разпространения от gospodari.com клип, в който се вижда как момче от град Кубрат малтретира малко момиче, докато негов прятел снима и го подстрекава, Кубрат и Тервел Пулеви направиха изявление пред “Господарите”, в което апелират към институции и родители за повече превантивни мерки срещу насилието сред децата.

 

 

МОМЧЕ ОТ КУБРАТ НАЛАГА С ЮМРУЦИ И РИТНИЦИ БЕЗЗАЩИТНО МОМИЧЕ, ДОКАТО НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ГИ СНИМА (ВИДЕО 18+)

 

 

Известните български боксьори и идоли на много от младите момчета в страната коментират клипа и обръщaт внимание, че силни са не тези, които изпускат нервите си и проявяват агресия, а тези, които са способни да се контролират и да защитават по-слабите от тях.

 

 

Родните шампиони призовават родителите да обръщат повече внимание на децата и всяко с по-буен нрав и повече енергия да бъде насочвано към спорта, който според тях е начина за правилно изразходване на енергия и дисциплиниране на подрастващите.

 

 

КУБРАТ ПОБЕДИ ХЮИ ФЮРИ В ИСТОРИЧЕСКИ СБЛЪСЪК НА РИНГА В ЗАЛА “АРЕНА АРМЕЕЦ”

 

 

Братята признават, че като малки също са участвали в схватки, дори помежду си, но всичко трябва да е на игра, без никой да страда.

 

 

Шампион се става със сърце, а не с юмруци, бихме добавили ние от gospodari.com

 

 

СЛЕДВАЩИЯТ СЪПЕРНИК НА АНТЪНИ ДЖОШУА ЩЕ БЪДЕ КУБРАТ ПУЛЕВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции