<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59454" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 627 души почин...

Малки еноти си мият лапите на чешмата като човеци (видео и снимки)

25 Март 2020
0 2540

В паниката от коронавируса въпросът с личната хигиена е особено наболял за хората. И май не само за тях. В кратко видео, заснето в Масачузетс, САЩ виждаме три малки енотчета да си мият грижливо лапите на кухненската чешма.

Сирачета опосуми получават уроци по оцеляване от приемната си майка – куче (видео и снимки)

Животинките са останали без майка и са спасени от местни защитници в Челмсфорт, Масачузетс.

“Ние сме се посветили на реабилитацията на ранени и осиротели местни диви животни”, споделят защитниците. “Това е видео е заснето с няколко сирачета еноти, играещи в нашата стая за рехабилитация.”

Животни, в чието поведение наблюдаваме типично човешки жестове, са не само представители на бозайниците. Преди време ви показахме видео на малък хамелеон, който протяга лапа съвсем като човек в опита си да се захване за електрически кабел.

Хамелеон на бодлива ограда улавя плячката си с мълниеносна скорост (видео)

Енотите или миещите мечки са средноголеми бозайници, първоначално разпространени в Северна Америка, а впоследствие и в Европа и Азия. Двете най-интересни приспособления на енота са неговите свръхчувствителни лапи и лицева маска. Проучвания показват, че енотите могат да запомнят неща в период до три години.

Източник: ViralHog

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции