<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58938" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Американци п...

Койот внезапно нападна домашно куче, излегнало се на верандата на стопаните си (видео)

20 Март 2020
0 3733

Див койот се опита да похапне домашен мопс, излегнал се на верандата в къща в Калифорния, САЩ. Случаят е от Лейк Тахо, Калифорния, пише ViralHog.

От видеото се вижда, че стопанинът на кученцето изскача мълниеносно от къщата и с няколко ритника успява да прогони звяра.

Преди време ви показахме как домашен котарак бе нападнат от три койота едновременно, но вместо да стане тяхна плячка или да подвие опашка, дребният хищник размаха лапички срещу нападателите и успя да отбие атаката им, докато дойде подкрепление от хората в къщата.

Смел котарак влиза в неравна битка срещу три койота (видео и снимки)

Подобни сцени нерядко се случват в Калифорния, която въпреки урбанизацията, си остава естествен хабитат за койоти и други степни хищници. В търсене на храна те често се озовават в нечий двор и дори посягат на домашните животни като котки и малки кучета.

Термокамера засне койот и язовец да играят и ловуват заедно (видео)

Има и случаи, в които охранителни камери на необичайни места запечатват моменти на нежност или игра между представители на различни видове.

Източник: ViralHog

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции