<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61620" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Може ли офис-палатка да измести дивана като работно място у дома?

13 Април 2020
0 323

Световната пандемия от коронавирус прати милиони офис служители по домовете им. Освен със страха от болестта и социалната изолация се оказа, че те трябва да се справят и с други предизвикателства, най-вече да се научат как да работят от вкъщи, без да са по-малко продуктивни.

Може ли офис-палатка да измести дивана като работно място у дома?

Японска фирма предлага изход от сблъсъка дом-офис, пише BoredPanda. Става дума за…офис-палатка. Или не толкова прозаично казано – място, в което да се усамотите, докато сте вкъщи, да се почувствате като на работа и да можете да си изпълните задълженията.

Оцеляла от Холокоста за коронавируса: Крих се 3 години под земята, за да не ме убият, за вас е проблем да изкарате 2 седмици вкъщи (видео)

Палатката се рекламира като място за работа или компютърни игри. Достатъчно голяма е, за да побере стол и маса за компютър. И, според производителите й, осигурява достатъчно място за работещия, може да го изолира от всичко, което би го разсейвало. Може да се сгъва, прибира и носи.

Може ли офис-палатка да измести дивана като работно място у дома?

Дали офис-палатката ще измести добрия стар диван от челната позиция в класацията за работно място от вкъщи, предстои да се разбере.

Източник: BoredPanda

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции