<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61532" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как един сноу...

Андреа Бочели пя пред онлайн публика от катедралата в Милано (видео и снимки)

13 Април 2020
0 858

Андреа Бочели пя на живо пред онлайн публика от катедралата “Дуомо ди Милано” в Италия на Великден, за да повдигне духа на сънародниците си и на всички хора по света, които преживяват трудни времена заради пандемията от Covid-19.

Сред най-въздействащите изпълнения по време на концерта, излъчван на живо в платформата YouTube, бе песента “”Amazing grace”. Видео от изпълнението бе качено във Facebook профила на оперния певец и предизвика фурор от емоционални реакции.

Андреа Бочели пя пред онлайн публика от катедралата в Милано (видео и снимки)

В кадър се вижда незрящия 61-годишен Бочели на фона на изумителната фасада на катедралата в Милано, докато бавно пристъпва към микрофона в пълната тишина на пустия площад.

Андреа Бочели пя пред онлайн публика от катедралата в Милано (видео и снимки)

Кадри, заснети от различни точки по света показват пустите улици и площади на големите градове като Лондон, Париж, Ню Йорк и други, които обичайно гъмжат от живот, а сега са застинали сякаш извън времето.

Заразените в Италия наближават 120 000, но пети ден поред темпът се забавя

“Като благослов!”, възкликна потребител във Facebook на име Джина Лин Грийн. “Amazing grace” е любимият ми химн и никой досега не го е изпял толкова въздействащо, колкото вие успяхте. Благодаря ви! Честит Великден и нека Бог ви благослови!

Източник: Facebook/ Andrea Bocelli

Снимки: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции