<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46511" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нено Димов е ...

Мъжът от чалга-линейката: Беше шега, дадох на възрастния човек 5 лева да се снима

10 Януари 2020
0 40192

Видеото с линейка, от която дъни бясна чалга, докато вози пациент, било постановка и шега между приятели. Това твърди мъжът от записа, който възмути социалните мрежи.

 

 

ЕКИП НА СПЕШНА ПОМОЩ ДЪНИ НА МАКС ЯКА ЧАЛГА В ЛИНЕЙКА, ДОКАТО ВОЗИ ПАЦИЕНТ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Оказва, че това е Петър Стефанов, на 20 години от Пловдив. Пред TrafficNews той твърди, че възрастният мъж, който лежи в линейката, всъщност не е пациент. „Ние бяхме компания приятели. Мина един човек, който много често минаваше оттам. Аз, като работех като шофьор на линейката и нямах работа, стоях на това място. Много пъти съм му давал пари на този човек да си купи хляб, ходили сме заедно да му купувам тостери. Много добър човек и аз съм се държал добре с него винаги. Един ден му казах: "Ще ти дам пари, качи се да направим един клип". Качи се човекът, снимахме клипа. Дадох му 5 лева. Всичко беше някаква щуротия”, разказа Петър.

 

 

""

 

 

Младият мъж обясни, че клипът е заснет през лятото на миналата година. Преди 3 месеца започнал работа в Министерството на отбраната. Единственото, за което съжалява е, че видеото е стигнало до медиите. 

 

„Когато го снимахме, клипът беше качен във Фейсбук. Но беше репортнат и премахнат и всички разбраха, че е шега. Този, който го качи, разбра, че е шега. И сега как се разпространи този клип, не знам. Но не е редно да се пишат неща, които не са истина”, допълни пловдивчанинът.

 

 

Източник: TrafficNews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции