<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62325" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Синът на депу...

Нови кадри от катастрофата показват, че Милен Цветков е изведен на крака от колата от свидетели на инцидента (видео 18+)

22 Април 2020
0 54172

След двете видеа от трагичния инцидент, отнел живота на Милен Цветков, които ви показахме вчера, в социалните мрежи се появи и трето видео, записано от общинска камера.

Кадри от момента на катастрофата с Милен Цветков показват липса на спирачен път и пешеходци на косъм от смъртта (18+)

На него се вижда, че след зверския сблъсък много хора, свидетели на катастрофата, се втурват да помагат на пострадалия. На мястото има и няколко полицаи и охранители, които в крайна сметка извеждат пострадалия от смачкания автомобил и го завеждат на собствен ход до тротоара.

Видео показва как автомобилът, убил Милен Цветков, преминава на червено в друга ситуация

Вижда се и как един от помагащите, може би полицай, се обажда по телефона, вероятно на спешния номер 112. На кадрите обаче липсва момента, в който идва линейката.

Нови кадри от катастрофата показват, че Милен Цветков е изведен на крака от колата от свидетели на инцидента (видео 18+)
Снимка: Булфото

Вчера шефът на “Спешна помощ” д-р Гелев обяви, че сигналът до тях е подаден в 18:16 часа, диктуването след приемането е направено в 18:19 минути, а реанимационният екип от лекар, сестра и шофьор-парамедик, е била на мястото в 18:23 часа. Също така каза, че когато са пристигнали, пострадалият е бил в кома и е бил толкова обезобразен, че лекарите не са го разпознали.

Линейката е стигнала за под 5 минути на мястото на катастрофата с Милен Цветков, според Спешна помощ (видео)

Засега все още остават много въпросителни около трагичния инцидент, които трябва да се изяснят, за да се разбере дали е можело животът на журналиста да бъде спасен.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции