<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=18397" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Язовир запла...

Полицаи топят невинен в съда

09 Юли 2015
0 70740

Седем варненски полицаи лъжесвидетелствали в съда срещу гражданин на име Лъчезар Братоев, искайки да го вкарат в затвора. Неговото прегрешение било това, че информирал на улицата служители на МВР за един документ, издаден от Върховния административен съд, с който те не били запознати.

 

Човекът видял как униформени спират за глоба автомобил в Морската градина във Варна, управляван от момиче. Г-н Братоев разказва пред репортера ни Боби Касиков, че се приближил и им обясил, че от няколко дни общинската наредба за тази глоба е отменена от по-висш държавен орган. Полицаите на място му се скарали, арестували го, използвайки ненужна сила, а единият му отправил дори сексуална закана. В последствие арестуваният мъж бил откаран в ареста, където от притеснение получил сърдечна криза. Служителите на реда обаче не представили нещата така, а споделили в показанията, че именно господинът се е държал грубо с тях, оказал съпротива и им отправил словесни нападки.

 

Лъчезар Братоев разказва пред Господари на ефира още, че полицаите два пъти са давали показания, единият път под диктовката на прокурор. Как са се оказали и седем души на мястото – това също е мистерия.

 

Една подробност обаче им убягвала – на мястото на ареста в Морската градина е имало видеокамера, която разкрила истината…

 

Вижте видеозаписа, който спаси натопения варненец от 5 г. затвор

 

Нека си припомним още:

Полицаят и скъсаният ръкав

МВР повиши шефа на полицаите със скъсания ръкав

МВР се оплете в обясненията за скандалните назначения във Варна

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции