<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=27813" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Улици в столи...

Проливният дъжд потопи новия бул. "Дондуков" в София (видео)

01 Декември 2017
0 7392

Проливният дъжд, който се изля днес наводни новия бул. "Дондуков". Именно днес изтича и крайният срок за завършване на булеварда, обявен от кмета Йорданка Фандъкова.

 

 

 

 

За локвите по ремонтирания булевард информира общинският съветник Иво Божков. На страницата си във фейсбук той написа: 

 

"7 милиона за един гьол – гарантирано от недосегаемата Трейс. Първият дъжд по случай официалното откриване на чисто новия ремонтиран булевард Дондуков показа способността и качественото изпълнение на доказалата се в национален план строителна фирма любимец на властта. Гражданите на София и най-вече на квартал Оборище ще могат да доразвият плувните си способности за 2018, когато София ще бъде европейска столица на спорта! Успех съседи, дълбочината на плувните съоръжения на места е достатъчна, за да не виждате дъното(на улицата, не на положението)."

 

Перник е под вода, авария спря парното в града 

 

Заради силния дъжд улиците в Перник са под вода, залети са и паркинги в града. Авария спря парното, съобщиха от местната Топлофикация. 

 

Граждани сигнализират, че до трета поликлиника в града може да се стигне само с лодка, съобщи новинарският сайт zapernik.com. Няма опасност от преливане на язовир “Студена”, той е изпуснат почти до критичния си минимум, каза областният управител Ирена Соколова. Повишава се количеството на валежите, препоръчва се гражданите да не предприемат рискови пътувания.

 

Възникнала е авария с производствени мощности в топлоизточник ТЕЦ „Република”, заради която топлоснабдяването на клиентите е преустановено. Аварийните екипи ще работят до отстраняване на аварията, съобщиха от Топлофикация Перник. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции