<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=40404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гришо е на по...

Първите думи на Григор Димитров след историческата победа над Федерер (видео)

04 Септември 2019
0 2475

“Ето, че отново съм тук!” – това заяви веднага след края на мача си с Роджър Федерер първата ракета на България Григор Димитров. 78-ият в света тенисист постигна най-голямата победа в кариерата си, отстранявайки в четвъртфиналите на US Open петкратния шампион в надпреварата след петсетова битка.

 

 

Първите думи на Григор Димитров след историческата победа над Федерер (видео)

 

 

ГРИШО Е НА ПОЛУФИНАЛ НА US OPEN СЛЕД ИСТОРИЧЕСКА ПОБЕДА НАД ФЕДЕРЕР (ВИДЕО)

 

 

“Дори не бях фокусиран върху Роджър толкова. Бях фокусиран върху себе си”, заяви 28-годишният българин на най-големия тенис корт в света “Артър Аш” веднага след победата. “Сезонът ми дотук не беше от най-добрите, няма да ви лъжа. Ранкингът ми беше толкова нисък, че дори не исках да излизам на корта.”
 

 

 

 

 

“Отдавна не бях играл на този корт и първият сет бях нервен. Той сервираше много добре, но си казах, че трябва да остана в мача. Знаех, че се чувствам много добре физически и съм в добра форма. Успях да удрям добре трудните топки. Може би след втория сет започнах да намирам ритъма си и усетих, че ако има дълги разигравания, ще имам шанс. Опитвах се да остана в разиграванията, да го накарам да стои колкото се може повече на корта. Накрая той със сигурност не беше 100%, но това е форматът 3 от 5 сета, всичко може да се случи”, заяви още Григор Димитров.

 

 

Първите думи на Григор Димитров след историческата победа над Федерер (видео)

 

 

По думите му едно от най-трудните решения е било да е тук сам, а не с Агаси и Щепанек. “Андре и Радек не са тук, но ние постоянно говорим и със сигурност ще бъдем заедно, засега всичко се развива добре. Беше трудно решение, но трябва да взимаш такива решения на корта и извън него. Играл съм два пъти с Медведев, той направи великолепно лято, знам играта му, утре ще е дълъг ден и ще трябва да се възстановя и да анализирам следващия опонент”, заяви още първата ракета на България.

 

 

Източник: Eurosport

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции