<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56713" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пускат в прод...

Пътници помогнаха на полицаи да обезвредят агресивен мъж на летището в Далас (видео)

18 Февруари 2020
0 190

Случайни пътници на международното летище в Далас помогнаха на полицаи да обезвредят агресивен мъж. В социалните мрежи се появи и видео от инцидента. На кадрите се вижда как двама офицери насочват електрошокови пистолети към агресивния мъж, докато той крещи и дори посяга да удари един от униформените. Полицаите успяват да го свалят на земята с електрошока, съобщава The Independent

 

 

Пътници помогнаха на полицаи да обезвредят агресивен мъж на летището в Далас (видео)

 

В следващите секунди полицаите се опитват да задържат и обезвредят мъжа, борейки се с него на земята, се вижда във видеото. Тогава няколко мъже наблизо се намесват и помагат да униформените да задържат нападателя с лице към пода. Сцената като от екшън филм се разиграла на гейт B5 на летището.

 

 

Агресивният мъж е идентифициран като Джером Тосън. Той първо вдигнал скандал на служителка на авиолинията, което наложило намесата на полицията. На мъжа са повдигнати множество обвинения – оказване на съпротива при арест, нападение и опит за взимане на оръжие на полицаи. 

 

 

Източник: The Independent

Видео: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Alejandro Hutchinson

    14 Май 2024

    From start to finish, this blog post had us hooked. The content was insightful, entertaining, and had us feeling grateful for all the amazing resources out there. Keep up the great work!

Реакции