<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56753" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Резерват за с...

Пътници в самолет се опаковаха целите в найлон, за да се предпазят от коронавируса (видео и снимки)

19 Февруари 2020
0 627

Паниката около разпространението на коронавирус кара хората да предприемат крайни мерки. Двама пътници в самолет от Сидни до остров Хамилтън в Австралия решили да се опаковат целите в найлонови чували и фолио, за да се предпазят от заразяване с вируса, пише Daily Mail.

 

 

КИТАЙЦИ СЕ ПАЗЯТ ОТ КОРОНАВИРУСА С ПЛАСТМАСОВИ ТУБИ И НАЙЛОНОВИ ТОРБИ НА ГЛАВИТЕ (СНИМКИ)

 

 

Друг пътник на борда на самолета публкува видео с необичайното предпазно облекло. На кадрите се вижда, че мъжът и жената са с маски, ръкавици и найлонови дрехи, покриващи цялото тяло. Пътникът сподели видеото в социалните мрежи с текст: “В момента зад мен в самолета. Когато се страхуваш от коронавирус”.

 

 

Пътници в самолет се опаковаха целите в найлон, за да се предпазят от коронавируса (видео и снимки)  Пътници в самолет се опаковаха целите в найлон, за да се предпазят от коронавируса (видео и снимки)

 

 

Австралия потвърди 15 случая на заразяване с вируса. Подобно на много страни, Австралия забрани влизането на посетители, които са били в  Китай през последните 14 дни, независимо от тяхната националност. Гражданите на Австралия имат право да влизат в страната, но се изисква да бъдат под 14-дневна карантина, ако наскоро са били в Китай.
 

 

 

Пътници в самолет се опаковаха целите в найлон, за да се предпазят от коронавируса (видео и снимки)

 

 

 

Източник: Daily Mail.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции