<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59953" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И в София веч...

Ресторант осигурява безплатна храна за лекари в София (видео)

30 Март 2020
0 1731

В извънредното положение на много бизнеси им се наложи спешно да се реорганизират. Някои ресторанти се преориентираха към доставките на храна за вкъщи, макар и никога преди това да не са го правили.

Осъзнавайки, че в настоящата ситуация лекарите често не само нямат време, но и поради наложените забраните няма отворено място, в което да се нахранят, от ресторант “Голдън Неро” са решили да приготвят и доставят безплатно храна на медици в София.

18-годишен ученик е доброволец в борбата с коронавируса в “Пирогов” и ВМА (репортаж)

С това екипът на заведението иска да покаже своята благодарност и подкрепа към хората, които сега са на първа линия в борбата с пандемията.

В тази трудната обстановка за всички, заведението не само не спира дейността си, но и показва как вместо един засегнат бизнес да бъде изправен пред фалит, той може бързо да се реорганизира, да се спаси, да запази работните си места и освен това да бъде в помощ на другите в тази извънредна ситуация.

Ние подкрепяме с две ръце всякакви подобни инициативи, като сме готови да ги популяризираме и да им направим безплатна реклама, когато те са в полза на нуждаещите се. Нека всички се включим с каквото можем във веригата на съпричастност.

Съпричастността не се измерва с пари и всеки може да допринесе най-много с това, в което е най-добър!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции