<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57304" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Сляп мексиканец не получи американско гражданство, защото „не можел да чете”

07 Март 2020
0 106

Сляп мексиканец, живеещ в Чикаго, получи отказ от службите да стане американски гражданин, тъй като „не можел да чете на английски“.

 

 

ПИАНИСТ РАЗПЛАКВА СЛЯП СЛОН С ИЗПЪЛНЕНИЕТО СИ (ВИДЕО)

 

 

Лусио Делгадо разказа за скандалния случай в социалните мрежи. Той публикува и писмото от властите, с  което го осведомяват, че „не е успял да премине успешно теста за четене, което показва, че му липсват достатъчно образователни умения за получаване на гражданство“, пише Daily Mail.

 

 

Сляп мексиканец не получи американско гражданство, защото „не можел да чете&#8221;  Сляп мексиканец не получи американско гражданство, защото „не можел да чете&#8221;

 

23-годишният млад мъж, който е абсолютно сляп и използва бял бастун, за да се движи, представил документи пред Службата за гражданство и имиграция на САЩ, че е с увредено зрение. Въпреки това той трябвало да се яви на тест за четене на английски език.

 

 

Делгадо сподели, че се чувства отвратен от работата на службата и не знае какво да предприеме от тук нататък. Момчето може да обжалва решението в 30-дневен срок, но това ще му струва още такси и средства.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции