<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Спира продажбата на билети за мача България – Унгария заради коронавируса

09 Март 2020
0 503

Във връзка с обявените със заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на министъра на здравеопазването рестрикции за посещението на спортни мероприятия на територията на Република България и в следствие на мерките за ограничаване разпространението на вируса COVID-19, Българският футболен съюз временно преустановява продажбата на билети за предстоящия полуфинален плейоф за ЕВРО 2020 срещу Унгария на 26 март и европейската квалификация на младежкия национален отбор срещу Естония на 29 март , пише БФС.

Отменят се всички културни и спортни събития в цялата страна заради коронавируса

Българският футболен съюз поддържа постоянен контакт с държавните органи, Националния оперативен щаб и УЕФА и има готовност да реагира своевременно при промяна на ситуацията и евентуална отмяна на ограниченията.

Бойко Борисов: Считаме, че единият нулев пациент с коронавирус е дошъл от Гърция (видео)

В случай на финално решение двубоите да се играят при закрити врата, всички привърженици, закупили билети, ще бъдат информирани за начините, по които ще могат да получат парите си обратно.

4 са потвърдените случаи на заразени с коронавирус в България (видео)

Поради форсмажорната обстановка се отлага и акредитационната процедура за представителите на медиите, желаещи да отразят двубоите на България “А” и България U-21.

Източник: БФС

Снимка: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции