<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37669" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Колко получа...

Шампион по биене на шамари стана истинска сензация в интернет (видео)

26 Май 2019
0 17525

Василий Камоцки спечели шампионската титла по биене на шамари в Сибир, съобщава The Guardian.

 

 

""

 

 

Първенствата по биене на шамари са сравнително нова сензация в Русия, която привлича мъжете. За тях Камоцки казва: "Това не е спорт, а шоу“.

 

 

""

 

 

На спортния фестивал в Красноярск, където се проведоха различни състезания, победителят в надяждането с пелмени и шампионът по биене на шамари Камоцки е истинска медйна звезда.

 

 

Василий Камоцки, 28-годишен земеделец от Красноярск се записва за състезанието съвсем случайно. Той дори не бил чувал за първенството по биене на шамари, но негови приятели го накарали да участва.

 

 

След като се записва и за двете надпревари, Василий успява да изяде повече пелмени от всички останали, както и да забие на опонентите си най-голям брой шамари. Смелчагата тежи 168 килограма.

 

""

 

 

След като в интернет беше разпространено видео с него, то стана истински хит. Все повече хора разпознават Камоцки по улицата, а повече от 387 000 са неговите последователи в социалните мрежи. 

 

 

Камоцки, който спечели 30 000 рубли от победата, каза, че не е сигурен дали ще вземе участие отново.

 

 

Идеята за самия конкурс идва от Америка, а днес спортът има съдии и строги правила на „шамаросване“.

 

 

""

 

 

Източник: The Guardian

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции