<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37657" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Момче, което ...

Музикални фенове припадат от чакане в Лондон (видео и снимки)

26 Май 2019
0 6397

Музикални фенове, дошли на фестивала "We Are FSTVL" в Лондон припадаха от чакане по дългите опашки, за да влязат на събитието, съобщава ВВС.

 

 

""

 

 

Видеоклипове и снимки в социалните медии показват огромна опашка от хора, които се опитват да влязат на фестивала. Очевидци твърдят, че хората е трябвало да изчакат с часове при изключително високи температури.

 

 

""

 

 

21-годишният Ренърдо Хенри пътува от Бирмингам за фестивала и казва, че стои близо до хора, които буквално се разпадат от горещината. "Бяхме в опашката, четирима души припаднаха около нас, хората крещяха за помощ, а служителите единствено хвърляха бутилки с вода в тълпата", разказват фенове. По думите им хората буквално са се влачели по земята и плачели. 

 

 

В крайна сметка част от публиката решава да бутне загражденията и да се противопостави на охраната, за да влезе на събитието. 

 

 

"Никой от служителите не ни помогна. В тълпата беше хвърлено метално заграждение, което удари жената до мен. Тя има огромна рана на крака!", разказват свидетели в социалните мрежи. "Хората припадаха по земята. Накрая хората избутаха бариерите, пробиха охраната, за да можем всички ние да преминем", споделя друга посетителка на събитието. 

 

 

""

 

 

Организаторите се извиниха за проблемите. Те увериха, че ще осигурят допълнителен персонал и "съоръжения", за да може по-бързо да се проверяват билетите на хората за неделната програма на двудневния фестивал.

 

 

Източник: ВВС

 

 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции