<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37653" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Автобус се за...

Делян Пеевски: Аз и в нашия парламент предпочитам, и в европейския (видео и снимки)

26 Май 2019
0 5855

"Аз и в нашия парламент предпочитам, и в европейския". Така заяви  Пеевски минути след като гласува на изборите, пише "Дневник". 

 

 

""

 

 

Депутатът, който не ходи на работа, а се занимава с бизнес и медии, изненада с този отговор, но избегна повече въпроси. Той пристигна в секцията в село Св. Петка (близо до Велинград) малко след 8 часа с кортеж от четири автомобила, два от които на НСО и голям брой охранители. Пеевски, който избягва всякакви публични прояви и да говори пред медии (дори в собствените си) е един от най-пазените хора в България

 

 

СТАВА ЛИ ПЕЕВСКИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ?

 

 

Освен държавна, той има и частна охрана. Не е ясно защо НСО все още го пази, след като преди години информацията, че е готвено убийството му се оказа невярна.

 

 

 

""

 

 

Пеевски пристигна отголям хотел във Велинград, където е от снощи. Мястото също беше под засилена двойна охрана, като по пътя към хотела имаше и полицейски патрул, видя екипът на "Дневник". Според очевидци Пеевски се е движил с осем охранителя. НСО е проверило и разчистило и периметъра в селото преди той да пристигне там.

 

 

""

 

Преди края на кампанията, Пеевски се появи за първи път именно в село Св. Петка и в съседното село Пашови, за да неутрализира коментарите, че не участва и в предизборни прояви.

 

 

ПЕЕВСКИ НАЙ-СЕТНЕ СЕ ПОЯВИ! В ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

В платена публикация за гостуването му на местните помаци и избиратели на ДПС той беше представен като "един от най-влиятелните хора в държавата"- явно заради ролята му извън публичния и политически живот. Никой от ДПС не е коментирал защо Пеевски ще отиде в парламента – според непотвърдена информация този път той ще замине за Брюксел, където може да се окаже най-богатият евродепутат и ще бъде и под фокуса на международните медии и проверки.

 

 

ФАНТОМ ОТИВА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ТОВА НЕ ТРЕВОЖИ НИТО СОФИЯ, НИТО БРЮКСЕЛ

 

 

Вчера ЦИК реши да санкионира медиа на Пеевски за атака срещу Радан Кънев (водач на листата на коалиция "Демократична България") и Христо Иванов (лидер на "Да, България" и представляващ коалицията). Причината е книга (срещу Иван Костов), разпространена с броя на вестник "Телеграф" в последния ден от предизборната кампания и съдържаща неверни и обидни твърдения срещу тях. Комисията прие, че в се засягат доброто име, честта и достойнството на двамата.

 

 

 

Източник: Дневник

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции