<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=41845" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 90% от прот...

Шест акули обградиха група тийнейджъри, докато ловят риба на риф в океана (видео и снимки)

28 Октомври 2019
0 57949

Група тийнейдъри се отърваха буквално на сантиметри от смъртта, след като шест акули ги нападнаха и обградиха, пише Daily Mail.

 

16-годишният Джед Фалоун и приятелите му Тоби Хоу на 16 години и Емилио Джанфранческо на 17 години ловели риба в залива "Хамелин" в Западна Австралия. Изведнъж момчетата били нападнати от акула. Тримата отчаяно започнали да плуват към рифа, когато забелязали, че още пет акули приближават към тях.

 

ФОТОГРАФ НАПРАВИ СТРЯСКАЩ КАДЪР НА БЯЛА АКУЛА, КОЯТО ПЛУВА НА КРАЧКА ЗАД СЪРФИСТ

 

 

""

 

 

СТРАХОВИТ МОМЕНТ- АКУЛА ДЕБНЕ СЪРФИСТКА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА АВСТРАЛИЯ

 

 „Тази акула дойде със страшна скорост, опита се да събори Емилио във водата и после тръгна право към мен", разказва 16-годишният Джед. След като момчетата се качили на близките скали, успели да се обадят на своя приятелка, която ги чакала на плажа.

 

 

""

 

 

На място веднага пристигнали спасителен екип с хеликоптер, който успял да изведе младежите от капана и да ги остави на безопасно място. 

 

 

""

 

 

"Без спасителите вероятно все още щяхме да стоим блокирани там", споделя Джед. Въпреки шокиращото преживяване младите рибари казаха, че това няма да ги спре да се върнат отново във водата.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции