<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6806" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Труд"

08 Септември 2014
0 2642

Рачков и Мария ще господстват в Би Ти Ви

Мария Игнатова и Димитър Рачков вече ще господстват в Би Ти Ви. От 14 септември двамата се завръщат като водещи на “Господари на ефира”, но вече в медията на Рупърт Мърдок. Рокадата става, след като 6 години предаването беше запазена марка на Нова тв. То ще върви всяка делнична вечер от 23,30 ч.
“Договорът е за 3 г. Ще имаме нов декор и нови адреналинки, които ще изберем в края на месеца”, каза за “Труд” продуцентът Джуди Халваджиян. Идеята е от януари 2010 г. да снимаме шоуто всеки ден, и то пред публика в студиото, добави той. Халваджиян не пожела да каже дали става дума за повече пари, но беше категоричен, че му е мъчно за Нова тв и най-вече за програмната шефка на медията Олга Лозанова.
“С оттеглянето на Иван и Андрей, при нас се освободиха програмно време и финансови ресурси”, коментира привличането на “Господарите” Апостол Пенчев, директор “Програма” в Би Ти Ви. Очаква се на мястото на предаването за гафове Нова тв да пусне вечерно токшоу, което отдавна замислят Иван и Андрей.
Другата комедийна продукция, която прави екипът на Джуди Халваджиян – “Пълна лудница”, също се мести в Би Ти Ви. Началото е на 3 октомври и ще върви в събота от 22,30 ч. “Вече ще пародираме “Би Ти Ви новините” и Николай Бареков”, обясниха оттам. “Господари на ефира” и “Пълна лудница” са заложени и в програмната схема на канала Би Ти Ви Комеди, който предстои да стартира през септември.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни