<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6791" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Уикенд"

08 Септември 2014
0 637

Новият водещ на “Господари на ефира” Герасим Георгиев – Геро:
Блъснах се в камион и започнах да пълнея

Герасим Георгиев е роден на 10 юли 1974-та в Русе и е завършил актьорско майсторство във ВИТИЗ в класа на проф.Димитрина Гюрова. Работил е в Габровския и Кърджалийския театър, гастролирал е в Русенския и Смолянския, а напоследък се подвизава на щат в Сатирата. За голяма част от читателите на “Уикенд” Георгиев обаче е популярен не от сценичните си изяви, а от Би Ти Ви. В частния национален канал той в продължение на няколко години водеше играта за младоженци “Горчиво”, а отскоро е звезда на предаванията “Пълна лудница” и “Господари на ефира”. Срещнахме се с него и го разпитахме за новите му телевизионни ангажименти и за живота му като цяло.

Цветана Пешунова

-Как се чувствате като водещ на “Господари на ефира”?
– Много добре. Екипът е много професионален и това е основна предпоставка да се работи по-лесно. Чисто технически съм водил и друг път предаване. Така че това не е нещо ново за мен, на което сега да се уча. В началото имах нужда от помощ за аутокюто. То не създаваше проблеми за Малин, но за мен беше нещо ново.

–    Какви са най-честите ви гафове?
–    Объркваме думи, правим лапсуси. Много ми е чудно, когато някой се сърди за това, че е обект в “Господари на ефира”. Аз самият попадах в предаването, когато бях водещ на “Горчиво”. Винаги съм възприемал включването ми в шоуто с чувство за хумор. Благодарение на “Господарите” доста хора станаха популярни в тази държава.

–    Преди продуцентът Джуди Халваджиян да ви извика в “Пълна лудница” и “Господарите”, имахте ли и други предложения за работа?
–    Имах  – за участие в едно шоу по конкурентна телевизия. И да не беше дошло предложението на “Пълна лудница – Пренареждане”, нямаше да се съглася за другото предаване. Там нямаше да се чувствам добре.

  …

– Все още ли продължавате да играете в Сатиричния театър?
– Да, това е задължително. Никога няма да се откажа от театъра, щатен актьор съм там. Денят ми е уплътнен до секунда.Например днес  сутринта бях в Съюза на артистите, защото съм председател на съюзната организация на Сатирата. След това бях на репетиция и имах костюмна проба. Следват записи на предаване, представление…

–    Остава ли ви време за семейството?
–    Да, въпреки че не много. Може би от 22 до 24 часа. Всичко го правя за семейството. Ако бях сам, нямаше да ми пука толкова. В момента съпругата ми е по майчинство. Дъщеря ни стана на годинка и 9 месеца.

–    Съпругата ви, с какво се занимаваше преди майчинството?
–    Дълги години е била медицинска сестра при проф. Чирков в болница “Токуда”. Завършила е за кинезитерапевт и спортна журналистика. Работила е в телевизия “Здраве”.

–    Колко време ви отне да я убедите да се омъжи за вас?
–    Близо година бяхме заедно, преди да се оженим.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни