<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=40408" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Федерер опра...

Влогърката, която удари и плю по кучето си, няма да бъде съдена

04 Септември 2019
0 1539

На влогърката, която удари и плю по кучето си, няма да бъдат повдигнати обвинения, съобщава LADbible.

 

 

Влогърката Брук Хотс, която публикува видео в You Tube как бие и плюе по кучето си, няма да бъде наказана. Възмутени потребители в социалните мрежи стартираха петиция да бъде забранено на Брук да публикува видеа. По случая започна и разследване, което обаче е установило, че престъпление няма.  

 

 

 

""

 

 

От полицейското управление в Лос Анджелис излязоха със съобщение, че специална служба за защита на животните е изгледала скандалното видео и според тях "жестокост спрямо животното няма".

 

 

""

 

 

Видеото с 20-годишна Хотс, която удря и плюе на кучето си Сфинкс, беше премахнат от канала ѝ, но кадрите вече бяха споделени и коментирани от повече от 60 000 души в социалните мрежи. Шокиращите кадри можете да видите горе. По-късно Хотс публикува и видео, в която се извинява за стореното.

 

 

"Независимо какво прави моето куче, не би трябвало да постъпвам по този начин спрямо него. Искам да поясня, че не съм насилник на животни по никакъв начин ", заяви тогава влогърката.

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции