<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62363" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спътниците н...

Генка Шикерова припомни материал на “Господарите” за Милен Цветков, показващ причината за раздялата му с националния ефир (видео)

22 Април 2020
0 30986

Вчера в предаването си “Алтернативата”, в което щеше да си партнира с Милен Цветков, разследващата журналистка Генка Шикерова отдаде почит на своя колега, загинал при нелепа катастрофа навръх Великден в София.

Милен Цветков загина при тежка катастрофа в София

Тя припомни гостуването на Милен в предаването на Сашо Диков на 27 март тази година, в което водещият му пусна материал на “Господарите” във връзка с последното предаване на Цветков в национален ефир и причините журналистът да се раздели с него. След злополучното неизлъчено предаване от 25 юни 2018 г. той задълго изчезна от публичното пространство, за да се завърне едва тази пролет в съвместния проект с Генка Шикерова, в който за съжаление участва твърде кратко.

Оказва се, че Милен Цветков за пръв път вижда нашия материал в студиото на Диков.

Генка Шикерова припомни материал на &#8220;Господарите&#8221; за Милен Цветков, показващ причината за раздялата му с националния ефир (видео)

“Аз не знаех, че има такова нещо на “Господари на ефира”, казва журналистът, след като изгледа цялото видео. “Това е най-точният разказ за това, което се е случило преди 2 години. Най-точният разказ!”

На Милен… от „Господарите” (видео)

Ние благодарим на Милен за оценката му за нашата работа и се прекланяме пред паметта му!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Emily Georgieva

    14 Юни 2020

    Страшно тъжно видео...

Реакции