<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60468" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гол мъж се ра...

Гол мъж нахълта по погрешка при майката на гаджето си заради TikTok предизвикателство (видео и снимки)

02 Април 2020
0 3732

Потребителите на TikTok създадоха нова тенденция в опит да се забавляват и да мине времето, пише LadBible. Целта на мероприятието е да се заснемат, докато се разхождат голи в дома на половинките си, запечатвайки по този начин реакциите им. В случая обаче героят на тази история налетял на майката на момичето.

Гол мъж нахълта по погрешка при майката на гаджето си заради TikTok предизвикателство  (видео и снимки)

20-годишният Матю Хънкинс от Лос Анджелис, САЩ, също решил да се посвети на новата мода и включил камерата, докато излизал изпод душа и тръгнал да влиза в стаята на своята приятелка.

Предизвикателство в TikTok остави тийнейджърка със сериозни травми на гръбначния стълб (видео и снимки)

Младежът обаче нямал и представа, че там ще завари нейната майка, полегнала в леглото на дъщеря си, докато двете си приказвали. Под публикацията си младежът написа: “Исках да изпробвам шегата на гърба на приятелката си и ето какво стана!”

Гол мъж нахълта по погрешка при майката на гаджето си заради TikTok предизвикателство  (видео и снимки)

Новата манията в социалната мрежа започнала, когато млада жена засне реакцията на гаджето си, докато се опитвала да го откъсне от любимите му видео игри, но много скоро тези интервенции се пренесли и в обстановка, в която хората работят или извършват други важни неща.

Ново TikTok предизвикателство за “чупене на череп” заплашва живота на децата (видео)

Скромната публикация на 20-годишния Матю му донесла 17 милиона гледания и стотици коментари на хора, вдъхновени от неговото притеснение.

Източник: LadBible

Снимки: Catters

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции