<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37593" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Срещу 10 000 лв. ...

Пеевски най-сетне се появи! В платена публикация (видео и снимки)

23 Май 2019
0 10006

В самия край на предизборната кампания ДПС показа най-невидимия за обществото кандидат за член на Европейския парламент – депутата и медиен магнат Делян Пеевски, пише Medaipool.

 

 

Неговата поява бе освидетелствана с платена предизборна публикация в пазарджишкия вестник "Виделина". ДПС официално афишира Пеевски като "един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек, истински обичан и уважаван от своите избиратели", както и като човек, до когото "мнозина искаха да се докоснат и снимат".

 

 

""

 

Заглавието на платената публикацията във "Виделина" е: "Жителите на Пашови и Света Петка ПОСРЕЩНАХА Делян Пеевски"
 

 

""

 

 

Делян Пеевски е присъствал на благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови, организирана от областното ръководство на ДПС. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Сред гостите на превърналия се в традиция "ифтар" (вечеря след залез по време на Рамазан) е бил Пеевски.

 

 

СТАВА ЛИ ПЕЕВСКИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ?

 

"За поредна година той (Пеевски) уважи празничната вечеря и лично поздрави жителите на село Пашови. По-късно г-н Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по приятелски разговаря с хората в малкото населено място. Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели. В разговора си с хората в Пашови и Света Петка, г-н Пеевски акцентира върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент", допълва текстът на платената публикация.

 

 

""

 

"Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова, ние от ДПС, излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина, за Движението за права и свободи", е казал Пеевски в Света Петка.

 

 

ФАНТОМ ОТИВА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ТОВА НЕ ТРЕВОЖИ НИТО СОФИЯ, НИТО БРЮКСЕЛ

 

Първото придобило медийна известност предизборно мероприятие с участието на Пеевски става три дни преди евроизборите. Иначе ДПС редовно съобщава за останалите си предизборни прояви, в които обаче неизменно присъстват само останалите кандидати. Водач на евролистата е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, е Пеевски е втори и със сигурност ще бъде избран за евродепутат (според прогнозите партията ще спечели три места в ЕП). Засега не е ясно дали ще се откаже, както стори предишния път. От ДПС коментираха още в началото, че така ще постъпи Карадайъ и ще обясни, че дава път на младите.

 

 

 

Източник: Medaipool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции