<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57222" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обирджии изт...

Майк Тайсън се разплака: Преди се страхуваха от мен, а сега съм нищо (видео)

04 Март 2020
0 584

Бившият световен шампион по бокс Май Тайсън се разплака, спомняйки си как светът го е приемал, докато се боксираше, съобщи The Independent. Тайсън участва в подкаста на друг известен боксьор – Шугар Рей Леонард.

 

“Знаех как да се бия. Знаех как да воювам. Това съм учил цял живот. Затова толкова се страхуваха от мен. Изтребвах противниците. Бях роден за това”, каза 53-годишният Тайсън.

 

Майк Тайсън изпушва марихуана за по 40 000 долара на месец

 

Той обясни, че всъщност плаче заради предишното си “Аз” и не иска този човек да се връща, защото се страхува от него и не може да го контролира, но понякога му липсва това чувство. 

 

“Това време мина. Сега е празно. Сега съм нищо. Опитвам се да бъда скромен. Затова плача – защото не съм онзи човек вече. И ми липсва. Понякога се чувствам като кучка. Защото не искам този човек да се връща, знам, че ако той се върне, с него се връща и Адът”, каза Тайсън.

 

Майк Тайсън влиза в бараката на Бай Брадър, плющенето загрубява

 

Той се оттегли от ринга през 2005 г. Две години по-рано обяви, че е фалирал, въпреки че по време на кариерата си спечели над 300 млн. долара. След оттеглянето Тайсън се занимава с различни неща – участва в риалити предавания, написа книга, а преди две години обяви, че си е купил земя, за да направи ферма за отглеждане на марихуана. 

 

Въпреки големите му успехи, кариерата на Тайсън премина през много спадове. В най-силните си години той влезе в затвора за изнасилване. Преди това се разведе с първата си съпруга. През 1996 г. сътвори огромен скандал, след като отхапа част от ухото на Ивендър Холофийлд, от когото бе победен два пъти.

 

Източник: TheIndependent

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции