<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57211" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 4-километров ...

Милиони хора от младото поколение не могат сами да сменят крушка, показва проучване

04 Март 2020
0 746

Милиони съвременни млади хора от т.нар. поколение на децата “Милениум”, родени през последните две десетилетия на 20 век, не могат да сменят сами крушка. Те са склонни да потърсят помощ за това в Google, показва ново проучване, цитирано от Daily Mail.

 

 

Милиони хора от младото поколение не могат сами да сменят крушка, показва проучване

 

 

“Милениалите” не могат или се чувстват неуверени да сменят тапети или да затегнат хлабав винт на вратичка на шкаф. 87% от младите хора между 25 и 34 години биха се обърнали към Google за помощ в тези на пръв поглед лесни задачи. Трима от десет биха използват социалните мрежи, за да потърсят помощ или съвет, като Facebook е най-предпочитан пред Twitter, Instagram или LinkedIn. Видео как се сменя крушка можете да видите горе. 

 

 

Милиони хора от младото поколение не могат сами да сменят крушка, показва проучване

 

 

МАЙСТОРИ “РЕМОНТИРАТ” КЪЩА, ДОКАТО ПИЯТ ВОДКА, ПУШАТ ТРЕВА И СПЯТ В ЛЕГЛОТО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

„Ние знаем, че интернет е мощен инструмент за бизнеса. Резултатите от проучването обаче бяха невероятно изненадващи – социалните мрежи изпреварват препоръката от уста на уста за дадена стока или услуга”, коментира Ник Силвъруд, който поръчал проучването. 

 

 

Една трета от децата на хилядолетието ще потърсят помощ сами, а една четвърт биха разчитали някой друг да свърши работата вместо тях. Татко е човекът, който помага на две пети от младите хора, докато 16 на сто ще помолят брат си или мама за съвет. 41% са по-склонни да намерят майстор, отколкото да се опитват сами.

 

 

Младите хора дори признават, че ще оставят изгорялата крушка повече от три седмици, докато не намерят кой да я смени. В резултат на това “милениалите” ще изхарчат близо 320 паунда годишно, за да намерят добър майстор, който да поправи нещата в дома им.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции