<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56897" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Дизайнерът Филип Плейн бе обвинен, че се възползва от смъртта на Коби Брайънт

24 Февруари 2020
0 105

Световноизвестният дизайнер Филип Плейн бе обвинен, че си опитва да се възползва от смъртта на баскетболната легенда Коби Брайънт, за да продаде новата си колекция. Линията бе представена в Милано. Според дизайнера тя е посветена на загиналия при катастрофа с хеликоптер спортист.

 

Баскетболната легенда Коби Брайънт загина при катастрофа с хеликоптер

 

На подиума излязоха модели, облечени в спортни екипи и суитчъри с номер 24, с който играеше Брайънт. Дрехите са с камъни “Сваровски”, а вместо логото не НБА е изписано това на дизайнера.

 

Хеликоптерът на Коби Брайънт е летял твърде ниско, за да избегне мъглата (видео и снимки)

 

Най-сериозно възмущение предизвика решението при представянето на колекцията да бъдат използвани хеликоптери – директна препратка към трагичната смърт на Брайънт, с когото загинаха дъщеря му и още няколко души.

 

Установи се причината за катастрофата на хеликоптера на Коби Брайънт (видео и снимки)

 

Самият Плейн обясни, че машините били ангажирани далеч преди катастрофата с Брайънт и той не можел да се откаже от тях в последния момент. “Ако знаех какво ще стане, никога не бих го направил”, обясни Плейн.

 

Източник: highsnobiety.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции