<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=36438" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Задържаха 24-годишния Кирил, който уби съпругата си в Германия (снимки)

08 Април 2019
0 25876

24-годишният Кирил Челебиев, който бе обявен за издирване като заподозрян за убийството на съпругата му Меди, е задържан от германската полиция.

 

 

По информация на "Билд", той е бил заловен около 12 часа днес. Toва се случило в магазин за строителни материали в индустриалната зона на град Бад Наухайм. 

 

 

Българин уби съпругата си в Германия, полицията го издирва 

 

 

Тялото на 25-годишната съпруга на Кирил – Меди Челебиева бе открито снощи в апартамент в германския град, където съпрузите пристигнали през 2017 г. Дотогава двамата живеели в Пловдив, където Кирил работел във верига за бързо хранене. Той е завършил СОУ "Отец Паисий" в град Стамболийски. 

 

""

 

По-рано от германската полиция съобщиха, че според свидетелски показания Челебиев има психически проблеми. Криминалистите предупредиха хората в градчето, което се намира недалеч от Франкфурт, да бъдат внимателни, защото издирваният е опасен. 

 

""

 

До края на деня трябва да бъде извършена и аутопсията на 25-годишната Меди. Към момента германските разследващи не дават подробности за жестокото й убийство.

   

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции