<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46044" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Канадец спас...

Корги надава вой всеки път щом стопанката му сложи храна в купичката (видео и снимки)

18 Декември 2019
0 3472

Куче от породата корги надава вой всеки път щом види пълна купата си за хранене, показват ни от сайта The Dodo

 

 

Уило е женско корги пембрук и живее във Финикс, Аризона в САЩ. Още като малко пале стопанката му забелязала, че надава вой докато яде закуската си. Първоначално помислила, че има някакъв проблем, че любимката ѝ се е задавила или че не харесва храната си, но малката Уило продължила с апетит и бодрост да обира паничката си и накрая повторила воя си. 

 

 

КУЧЕ СЕ ПРЕСТРУВА, ЧЕ Е РАНЕНО, ЗА ДА НАКАРА МИНУВАЧИТЕ ДА ГО ХРАНЯТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Тогава Уило била едва на 3-4 месеца, но воят ѝ по време на хранене се затвърдил и останал и до днес, когато е вече възрастно куче. С годините общуването между Уило и нейната стопанка се обогатило. Малкото корги пораснало своенравно куче с характер и умеело добре да владее необичайната си комуникация. С воя си Уило изразява хранителни предпочитани, това дали да бъде глезена или оставена на мира и най-различни други нужди и оценки. Но повече от всичко станала всеобщ любимец на близките на семейството, а и извън него. 

 

 

https://www.instagram.com/willothecorgi/

 

 

Уило се сдобила и с профил в Instagram, където снимките и записите от коронния ѝ номер всекидневно намират нови почитатели. 

 

 

УМНО КУЧЕ МОЖЕ ДА БРОИ ДО 10 (ВИДЕО)

 

 

Сега, когато вече е възрастно куче, Уило все по-рядко вие, но когато го направи, воят ѝ се превръща в най-радостния звук в къщата, а за стопанката ѝ това е началото на нов хубав ден, понеже по навик Уило надава вой винаги сутрин на закуска. 

 

 

Корги надава вой всеки път щом стопанката му сложи храна в купичката (видео и снимки)

 

 

Корги е порода, известна още от 10 век и е създадена в Уелс като за основа е послужила исландската овчарка. Уелското корги има две разновидности – корги кардиган и корги пембрук и е познато като едно от най-дребните овчарски кучета. Било е много ценено заради умението си да охранява стада, тъй като направлява животните, като ги хапе на специфично място в долната част на крака и умело избягва ответния удар. Днес корги е разпространено в цял свят. 

 

 

КУЧЕ СЕ ОПИТВА ДА ГОВОРИ, НО ДРУГО ГО ПРЕКЪСВА (ВИДЕО)

 

 

 

 

Източник: The Dodo

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции