<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37714" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Напрежение в ...

Нова следа: Издирваният Стоян Зайков разбил вила край Долна Баня, взел храна и пак изчезнал (видео)

28 Май 2019
0 20097

Полицията е попаднала на нови следи от издирвания за двойното убийство в Костенец Стоян Зайков, съобщава TrafficNews.

 

 

На 19-ия ден от търсенето на заподозрения убиец на фризьорката Милена Шишкова са намерени още доказателства, че той е в района. През почивните дни полицията е стигнала до следа 

 

 

""

 

 

Семейство е подало сигнал, че е намерило разбита вилата си, която се намира при почивна станция Долна Баня в местността "Свети Спас". Откраднати са консерви и суха храна, както и три одеала. Ползвана била и банята. Полицейското куче разпознало следи именно от Зайков. 

 

ПРОПУСКИ НА ПОЛИЦИЯТА СА ПРИЧИНАТА ВСЕ ОЩЕ ДА НЕ Е ЗАЛОВЕН СТОЯН ЗАЙКОВ, СМЯТА КРИМИНАЛИСТ (ВИДЕО)

 

 

Жители на махалата в Долна Баня също подали сигнал, че са видели Зайков. В района има няколко почивни станции, както и база на МВР.

 

 

""

 

 

Кучета са открили следи и във вили до Костенец, което окончателно убедило полицията, че Чане се крие в района, който познава най-добре.

 

 

""

 

 

Дали Зайков е планирал и второто убийство в Костенец на неговия съсед и братовчед Валентин Петров, все още няма отговор от криминалистите.

 

 

ВТОРОТО УБИЙСТВО В КОСТЕНЕЦ МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗБЕГНЕ, СМЯТА ЕКСПЕРТ (ВИДЕО)

 

 

Издирването на Стоян Зайков буксува повече от половин месец, а досега той е неоткриваем. За залавянето му бяха ангажирани освен редови полицаи и екипи от всички специализирани части на МВР, дронове и хеликоптер. 

 

 

Източник: TrafficNews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции