<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60240" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 16-годишен шам...

Полицаи намериха питбул зад волана на кола след шеметна гонка с над 160 км/ч (видео и снимки)

01 Април 2020
0 4810

Мъж бе арестуван, след като шофирал с над 160 км в час по магистрала в щата Вашингтон, САЩ, за което обвинил кучето си, пише DailyMail. Щатските полици трябвало да разпънат ленти с шипове, за да неутрализират нарушителя и да открият на финала питбул зад волана.

51-годишният Алберто Тито Алехандро заявил, че обучавал кучето си да шофира, предаде щатски полицай Хийдър Акстман.

По време на акцията, полицаите шокирани открили, че на шофьорската седалка седи куче, докато Алехандро подавал газ и управлявал волана от съседното място в колата.

Алехандро бил транспортиран до болница, а по-късно срещу него били повдигнати обвинения, включително и за шофиране под въздействието на наркотици.

Полицаи намериха питбул зад волана на кола след шеметна гонка с над 160 км/ч (видео и снимки)

Инцидентът се развил в неделя следобед, след като от полицията получили множество сигнали за шофьор, който блъснал две превозни средства в района южно от Сиатъл и после напуснал бързо местопроизшествието.

В съобщенията, цитирани от полицай Акстман, се казвало, че автомобил профучал с над 160 км/час. Според данните, полицаите предприели преследване и когато настигнали автомобила – „Буик” модел от 1996 година – шокирани открили, че на шофьорската седалка седи питбул, докато мъжът си седял на съседното място и оттам управлявал колата.

Преследването завършило едва когато полицаите положили на пътя ленти с шипове и така успели да арестуват собственика на кучето.

Полицаи намериха питбул зад волана на кола след шеметна гонка с над 160 км/ч (видео и снимки)
Полицай Хийдър Акстман

„Когато го отведохме в ареста, той призна, че опитвал да научи кучето си да шофира”, разказа полицай Акстман.

„За 10-те години служба в щатската полиция, съм се нагледала на какво ли не и всякакви извинения съм слушала, но не и такова, в което обвиняват кучето, че е шофирало колата”, смее се полицайката.

Арестуваха баща и син месеци след автогонка помежду им в тунел (видео и снимки)

Кучето, което се оказало женско, изобщо не било агресивно и след ареста било транспортирано до защитен център.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции