<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32228" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж с ампутир...

Полицията само докладва за кражбите в Коиловци, но не ги разкрива

10 Октомври 2018
0 6582

Скъпи приятели, разказахме ви за масовите кражби в плевенското село Коиловци, с които полицията изглежда е неспособна да се справи. Разследванията в повечето случаи се спират, защото извършителят неизвестен.

 

Жителите на Коиловци отидоха на среща с полицията в селото. Там полицаите бяха информирани за пореден път за масовите кражби все едно досега не са знаели. "Всеки месец ще има такива срещи, заповядайте! Да си кажете всичко каквото ви тежи и боли", призоваха служителите на реда.

 

На хората в Коиловци май най-много им тежи, че крадат редовно и безнаказано. Но полицията не им обеща разкриваемост, а писане и докладване. "Това ще бъде докладвано по съответния ред, за което ще се вземат мерки от колегите, които бъдат определени за тези задачи", обясни полицай след срещата.  А какви ще бъдат мерките? "Не мога да отговоря какъв ще бъде отговорът", заяви полицейският служител.

 

Ето каква е ситуацията в момента. "И кокошки крадоха, къщата стои разбита. И отпечатъци вземаха от прозореца. Най-напред ровят във фризера. На малкия заплатата от якето му взеха. Те, ако са искали, 30 години щяха да свършат нещо, нямаше да продължи това нещо", разказа жител на селото по повод досегашните мерки на полицията. "Онези прескачат през дуварите, през оградата, полицаите вардят по шосето. Кого ще хванат? Никого!", допълни друг жител на Коиловци.

 

Явно е, че с доклади кражбите няма да се разкрият. Но засега полицията предлага само това.

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции