<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Принц Чарлз се чувства добре след положителния тест за коронавирус и вече не е в самоизолация

31 Март 2020
0 394

Принц Чарлз вече не се намира в самоизолация и е в състояние на добро здраве, след като беше тестван положително за новия коронавирус, цитирано от bTV.

Принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус

В понеделник говорител на кралското семейство публикува актуализация относно здравословното състояние на 71-годишния принц, според която: “Кларънс Хаус потвърди, че след като се е консултирал със своя лекар, принцът на Уелс вече е излязъл от самоизолация”.

Принц Чарлз прекара в самоизолация седем дни и сега вече работи съобразно настоящите правителствени и медицински ограничения, които се прилагат в цяла Англия.

Съпругата на Чарлз, продължава да бъде в самоизолация според указанията на правителството – пациентите със симптоми на COVID-19 трябва да се самоизолират в продължение на седем дни, докато членовете на семейството без симптоми трябва да направят това в продължение на 14 дни.

Миналата седмица Кларънс Хаус потвърди, че принцът на Уелс се е самоизолирал в дома си в Шотландия, след като прояви леки симптоми на болестта.

72-годишната съпруга на Чарлз Камила Паркър-Боулс, която не се разболя от коронавируса, също е отседнала в резиденцията, но отделно от принца на Уелс.

Източник: bTV

Снимка: news.sky.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции