<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59977" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Обвиниха в тероризъм жената, изкашляла се нарочно върху десетки продукти в супермаркет (снимки)

30 Март 2020
0 1580

Жената, която заяви, че има коронавриус и се изкашля върху десетки стоки в магазин в САЩ е задържана и изправена пред множество обвинения.

Полицията била извикана в супермаркет от веригата “Gerrity” в Пенсилвания около 14.30 ч. миналата сряда след съобщения, че жена умишлено кашляла и плюела върху десетки стоки, крещейки „Имам вируса, сега всички ще боледуват“.

Предполага се, че жената се е опитала да открадне и каса бира, докато служителите я молели да напусне магазина.

35-годишната Маргарет Цирко е арестувана от полицията в Хановер и е обвинена за две терористични престъпления – едно за заплаха от използване на „биологичен агент“ и едно за престъпни злодеяния, както и за кражба на дребно и нарушение на общественото спокойствие.

Обвиниха в тероризъм жената, изкашляла се нарочно върху десетки продукти в супермаркет (снимки)

В публикация във “Фейсбук”, Джо Фасула, който е съсобственик на супермаркета заяви, че „зловещата шега“ ги е принудила да изхвърлят храна на стойност над 35 000 долара.

ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН В САЩ ИЗХВЪРЛИ ПРОДУКТИ НА СТОЙНОСТ $35 000, СЛЕД КАТО ЖЕНА УМИШЛЕНО СЕ ИЗКАШЛЯ ВЪРХУ ТЯХ

„Докато почти няма съмнение, че действията на тази жена са част от много зловеща шега, няма да поемаме никакви рискове относно здравето и благополучието на нашите клиенти. Нямахме друг избор, освен да изхвърлим всички продукти, с които тя е имала контакт.

Работейки в тясно сътрудничество със здравния инспектор на град Хановер, ние идентифицирахме всички зони, през които тя е минала и изхвърлихме продуктите от тях, след което старателно почистихме и дезинфекцирахме всичко.

Въпреки че все още не сме определили количествено общата загуба, ние оценяваме стойността на продуктите над 35 000 долара. В момента проверяваме дали нашата застрахователна компания ще я покрие, но дори и да го направят, цените ни със сигурност ще се повишат през следващата година.

Напълно шокиран съм съм от загубата на толкова много храна. Въпреки че винаги е жалко, когато храна се пропилява, в такива моменти, когато толкова много хора се притесняват за сигурността и оцеляването си, това е още по-смущаващо”, написа той.

Обвиниха в тероризъм жената, изкашляла се нарочно върху десетки продукти в супермаркет (снимки)

В дните след случката Фасула заяви, че е бил „изумен” от подкрепата на своя персонал и обществото.

“Прекарвам по-голямата част от времето си в разходки из магазините, казвайки на работинците да се прибират вкъщи, за да бъдат в безопасност, но в момента, в който разбраха за случката, всички дойдоха да помогнат. Те направиха всичко по-силите си, за да изхвърлят засегнатите продукти, а след това да почистват и дезинфекцират повърхностите. Наистина съм изумен и благодарен за подкрепата”, заяви той.

В момента Цирко е под арест в окръжния затвор в Люцерн, Пенсилавния и може да бъде освободена под гаранция на стойност 50 000 долара преди предварителното изслушване, насрочено за 8-ми април.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции