<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60191" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Общо 412 са слу...

Роднина на починалите от коронавирус майка и дъщеря в Благоевград разказва за ужаса (репортаж)

01 Април 2020
0 275889

Починалите в Благоевград майка и дъщеря са били болни няколко дни преди да получат помощ. 51 годишната жена и нейната майка на 73 години са сред жертвите на коронавируса в България.

Сестрата на възрастната жена ни потърси, за да сподели всички нередности и съмнения около трагичните събития. Самата тя е имала контакт с племенницата си преди заминаването ѝ от София за Разлог, но никой все още не я е потърсил, за да провери дали е заразена.

Оказва се, че въпросителните са много. Къде са се заразили жените, колко дни са боледували, защо са отказали да ги приемат в Благоевградската болница и правят ли се изобщо тестове за COVID-19 в болниците в провинцията, ще научите в репортажа на Ева Веселинова.

Чуйте разказа от първо лице за ужаса и безсилието в тази трагична ситуация.

Искрени съболезнования на семейството от целия ни екип!

По време на LIVE включването, излъчено на Фейсбук страницата ни, показахме част от репортажа на премиера и началника на Оперативния щаб. Вижте как реагираха те: 
Вижте как Борисов и Мутафчийски отговориха на роднината на починалите от коронавирус майка и дъщеря в Благоевград (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ivan Artinov

    02 Април 2020

    В България всичко е на доизживяване

Покажи всички Скрий

Реакции