<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6777" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

сп. "За жената"

08 Септември 2014
0 218

Мария Игнатова:
Щастлива съм, но не ми остава време да се порадвам на живота

…..
Може ли да се каже, че с Рачков се намерихте?
– Така се намерихме, че две години не сме се разделяли – живеем заедно, в телевизията сме заедно, а и почти на всички участия пак сме заедно. Предполагам, че и се натоварваме един друг, тъй като и проблемите ни са едни и същи и няма кой да успокои другия. Но се опитваме да превъзмогнем и това. Полагаме усилия да не се товарим и да проявяваме разбиране един към друг в ситуации като: “Аз съм изморена. – И аз съм изморен. – Да, ама аз съм момиче! – Да, ама аз не съм спал от три дни!”

Как и къде ще посрещнете Коледа и Нова година?
– В последния момент организираме празниците. Коледа ще прекараме със семействата, надявам се поне за малко да съберем дечицата заедно, после Вики ще отиде при татко си, а Митко – при майка си. А Нова година най-вероятно ще посрещнем в Прага с Магърдич, Кремена и сина им Бебо.

Мария, щастлива ли си?
– Да, но нямам време да се порадвам на живота си.

Като че ли годините от 30 до 40 минават най-бързо и на човек му се случват най-много неща?
– И майка ми е казвала същото, а и това е най-активният период в живота, през който каквото можеш правиш, даваш старт на събитията, пък оттам нататък, каквото Господ е отредил. Щастлива съм, но имам нужда само от малко време, за да се зарадвам на всичко, което имам.

Вкъщи какво правиш?
– Ако успея да се прибера до осем вечерта, за да приспя Вики, когато е при мен (една седмица е при мен, една – при баща си ), четем приказки. Гледам и телевизия, задължително е да се интересувам, след като работя това, но предпочитам да чета.

Не ти ли се ходи на клуб?
– Преди много ми се ходеше, но сега – не. Последните два опита да се забавлявам завършиха трагично – със седене около три часа на един стол и на другия ден хем не съм се наспала, хем ме боли главата, а не съм изкарала и хубаво. Ще изчакам да мине лудницата около празниците и тогава ще подновя опитите си. Обичам да излизам с приятели и да танцувам, но сега нямам сили за танци.
…..
Каква е твоята същност?
– Много ми е трудно да определя сама себе си!

На кои свои принципи не искаш да изневериш?
– Не си ги налагам, човек се ражда такъв. Лоялна съм, не мога да лъжа, пробвала съм като малка, ставали са пълни издънки и майка ме е хващала. Нека другите кажат каква съм, наистина ми е трудно да говоря за себе си.
…..
Какво очакваш от Новата година?
– Не съм имала време да помисля… Искам дечицата ни и ние да сме живи и здрави, те да растат спокойно, а ние да работим спокойно.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни